2d-ganganalyse_phits-insoles.jpg

WAAROM ZIJN PHITS INSOLES UNIEK ?

Een functioneel-dynamische zool van PHITS wordt gemaakt op basis van een 2D-ganganalyse. De verzamelde gegevens worden vervolgens gebruikt om per voet een unieke zool te printen. De structuur van de linker zool verschilt daarom meestal in vergelijking met de rechter zool. Er kan bijvoorbeeld een groot verschil bestaan tussen de stijfheidsrichting-correctie en/of de mate van naviculaire ondersteuning. 

Het eindresultaat is een flexibele, comfortabele, lichte zool, voldoende duurzaam waardoor er geen vormverlies optreedt. Tevens is de zool dun genoeg waardoor hij makkelijk in alle schoenen past. Bovendien kunnen er specifieke modellen gemaakt worden die zelfs passen in de meer klassieke schoen, waarbij het niet gebruikelijk is om een zool in te dragen.

Sportzolen, zoals bijvoorbeeld voor lopen, voetbal of zaalsporten, worden gemaakt op basis van een loopanalyse. Het systeem maakt het dan ook mogelijk of zelfs per sport specifieke aanpassingen te doen.

PHITS zijn ook verkrijgbaar voor fietsers. De voordelen van 3D-printing maken het in dat geval mogelijk om minimale voorvoetcorrecties te voorzien, hetgeen onmogelijk is met de conventionele manier van zolen maken.

Ready to make your move with PHITS!?

MAKE YOUR MOVE

phits_zool.jpg

MAKE YOUR MOVE

logo_phits-insoles.jpg

MEER COMFORT VOOR JE VOETEN : ALTIJD EN OVERAL

Draagt u correctiezolen of steunzolen, maar ondersteunen ze te weinig of verslijten ze te snel? Een paar PHITS gaat een stuk langer mee en biedt een oplossing op maat voor problemen zoals overpronatie of -supinatie, hielspoor, plantaire fasciitis enzovoorts. 

Topsporter of eerder recreatief, u wilt zorgeloos sporten, vandaag én morgen. Het vergt soms veel van uw lichaam en het risico op blessures verhoogt. Extra ondersteuning van uw beweging kan helpen om van een blessure te genezen of, nog beter, om blessures te vermijden. Een paar PHITS stuurt uw voeten ook nog eens in de goede richting om uw beweging efficiënter te maken.

Als u niet de hele dag achter een bureau zit, begrijpt u het belang van gezonde voeten en degelijke schoenen om goed te kunnen functioneren op het werk. Niet enkel pijn aan de voeten zelf, maar ook kniepijn en chronische rugklachten kunnen het gevolg zijn van een slechte houding veroorzaakt door een slechte positie van de voeten of een verkeerd gangpatroon.

Laat uw voeten geen bron van kopzorgen zijn en zorg ervoor dat uw voeten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. 

phits-steunzool.jpg

Hoe gaan we te werk? Van scan tot zool ...

phits_steunzool.jpg

PHITS zijn tegelijk het eindpunt en beginpunt van een zoektocht naar de meest efficiënte manier om mensen duurzaam te helpen in het ontplooien van hun capaciteiten. RS Scan en Materialise, de bedrijven achter de joint venture RS Print, zijn allebei wereldwijd gerespecteerde referenties in hun vakgebied.

AXIS Orthopedie is gecertifieerd Phits Expert

logo_phits-insoles.jpg